Membri Sustinatori

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est.

SIVECO Romania SA, http://www.siveco.ro/

ICSI – Ramnicu Valcea

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice – ICSI Rm. Vâlcea este o unitate de cercetare ştiinţifică si dezvoltare tehnologica aflată în coordonarea Ministerului Educaţiei Nationale - activitatea pentru cercetare.

ICSI Ramnicu Valcea, http://www.icsi.ro/

SN NUCLEARELECTRICA S.A.

SN “Nuclearelectrica” S.A. este inregistrata din 27 iulie 1998 la Registrul Comertului al Camerei de Comert si Industrie. SNN SA este sub autoritatea Ministerului Economiei, statul detinand 82,48% din actiuni, Fondul Proprietatea, 9,10% si alti actionari, 8,42%.
Principalele domenii de activitate ale SNN S.A. se axeaza pe producerea de energie electrica, termica si de combustibil nuclear.

SN NUCLEARELECTRICA S.A., http://www.nuclearelectrica.ro

raten

Înființată la 1 octombrie 2013, prin divizarea parțială a Regiei Autonome pentru Activități Nucleare, Drobeta Turnu Severin, RAAN, în urma separării activităților de cercetare, dezvoltare, inginerie tehnologică și suport tehnic pentru energetica nucleara, Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN) este o regie strategică de importanță națională, care coordonează activitatea de cercetare în domeniul energeticii nucleare, asigură menținerea și dezvoltarea suportului științific și tehnologic pentru Programul Energetic Nuclear National.

RATEN, http://www.raten.ro/