“Sa plantam un pom” – Moara Vlasiei

Sambata 19 noiembrie 2016, un numar de membri AREN au participat la plantarea de copaci la Moara Vlasiei, judetul Ilfov din cadrul proiectul "Sa plantam un pom". Proiectul este unul de responsabilitate sociala si este dezvoltat de organizatia VLER – Viitorii Lideri Energeticieni ai României, care functioneaza in cadrul Comitetului National Roman-Consiliul Mondial al Energiei.

A fost o actiune frumoasa si responsabila in sprijinul refacerii naturii si obtinerii unui mediu mai curat.

Dupa cum stiti, in tarile cu foarte multi ani de democratie, asemenea actiuni sunt in firea lucrurilor.

In anul 2017, invitam sucursalele AREN sa identifice cu partenerii localii si alte oportunitati de a mai repeta experiente ca acestea.

Mediul are nevoie de a    ctiunea protectoare a societatii, cetatenilor sau organizatiilor, in multe locuri din Romania, iar placerea de a fi in mijlocul naturii si a oamenilor cu care ai obiective in comun, in asemenea ocazii, este de neegalat.

Cu aceasta ocazie ii felicitam pe colegii tineri din VLER si AREN Young Generation pentru ca au facut posibila aceasta colaborare.

 

sa-plantam-un-copac_moara-vlasiei-2016_o       moara-vlasiei-2016_1moara-vlasiei-2016_2          moara-vlasiei-2016_5        moara-vlasiei-2016_4