Workshop YG Ro

Luni, 17 octombrie a avut loc cea mai numeroasa adunare a Departamentului Young Generation de pana acum, in cadrul SIEN 2011.
Au venit membri si potentiali membri din toate organizatiile inscrise, interesati de noutati si mai ales de activitati viitoare.
Au fost propusi 2 vice-presedinti care sa fie pregatiti pana la anul, cand se vor organiza alegeri pentru presedinte Departament YG Ro, in cadrul Adunarii Generale a AREN. Acestia sunt LAVINIA RIZEA si RUXANDRA TOMA.
Am sumarizat activitatile in care au fost implicati membri ai YG, printre care: campanii de informare in scoli si licee, concursul de desene Alexandru Ene, Revista Energia Nucleara, Copacul de hartie, implicare in organizare si participare la IYNC (www.iync.org) si la ENYGF (www.enygf.eu).
Vom reveni asupra acestui blog post cu Minuta sedintei (Adunarii Generale) cand aceasta va fi aprobata, pana atunci insa, puteti veni cu idei, completari si comentarii adaugand un comentariu la post. (va invit chiar!)

Vom publica aici toate prezentarile la care am asistat pe parcursul workshopului si de asemenea, asteptam spre publicare cate un articol de publicat de la Alin Tatu, Lavinia Rizea, Livia Chitu - pentru a dezvolta teme ce s-au discutat la workshop - si va vom tine la curent cu organizarea de vizite tehnice in tari vecine.